Zagidullin mesterhármasa döntött

2019.09.28. 22:52 |
A Gyergyó 3-1-re verte a Fehérvári Titánokat az Erste Ligában.

Gyergyói HK-Fehérvári Titánok 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

Kiegyenlített volt az első harmad, az egyetlen különbséget az jelentette, hogy a Gyergyó kihasznált egy emberelőnyt: az 5. percben Lescovs lövéséhez ért hozzá Zagidullin. A Titánok a hajrában kettős fórban is támadhattak, de nem tudtak egyenlíteni.

A második harmadban is mindkét együttesnek volt bőven helyzete, ám a kapusok jól teljesítettek. Az utolsó felvonás meddő mezőnyjátékkal indult, kisebb lehetőségekkel. A vendégek ismét közel jártak az egyenlítéshez, de gólt a Gyergyó szerzett: Zagidullin ismét beemelte a hálóba a korongot lacrosse-os mozdulattal. A Fehérvár megint kettős emberelőnyben rohamozhatott, a gól azonban ezúttal sem jött össze. A meccs vége mozgalmasan alakult: Zagidullin újabb szép góllal tette teljessé a mesterhármast, majd Erdély Botond szépített.

A Titánok pont nélkül fejezték be a túrát, és maradtak az utolsó helyen, a Gyergyó pedig a középmezőnyhöz zárkózott fel és készülhet a Brassó elleni vasárnapi ütközetre.

Nyilatkozat