WSI-tornán indul a női U18-as válogatott

2024.07.28. 09:48 |

Vasárnap felkészülési mérkőzést játszik a korosztályos csapat, majd hétfőn indul a torna Mátyásföldön.

Idén Budapesten, a Mátyásföldi Jégcsarnokban rendezik a női U18-asok World Select Invitational tornáját. A magyar együttes az előző két hétben képességfejlesztő táborban vett részt, így edzésből érkeznek a játékosok a versenyre.

Vasárnap egy felkészülési mérkőzés szerepel a programban, majd hétfőtől napi két, rövidített találkozó következik. Az ellenfelek között észak-amerikai alakulatok, valamint Select együttesek (tehát nem válogatottak) vannak, egyedül az olaszok érkeztek a nemzeti csapatukkal. A helyosztókat szerdán és csütörtökön tartják.

A keret:

Kapusok: Milibák Helga, Takács Noémi Zoé

Hátvédek: Gyula Rebeka, Haraszt Lorina, Kosztya Laura, Schneider Kata, Simon Bíborka, Szabó Bonita, Vass Szonja

Csatárok: Báhiczki-Tóth Boglárka, Bán Zsuzsanna, Bátyi Boróka, Bereczki Blanka, Bereczki Dóra, Fehér Nikolett, Gergely Dalma, Hiezl Réka Effi, Paska Veronika, Pásztor Flóra, Polónyi Petra, Sághy Lara, Weiler Krisztina

Stáb: Bedő Botond vezetőedző, Fodor Zoltán másodedző, Zaka Norbert kapusedző, Kozák Attila erőnléti edző, Zámola Viktória rehabilitációs edző, Szilágyi Soma felszerelés-menedzser, Szilágyi Lili csapatvezető

A program

2024.07.28. vasárnap, 11.00 Magyarország-Germany Select - felkészülési mérkőzés