UTE: A Fradi ellen ismét a győzelem a cél

2013.11.21. 15:57 |
Az UTE három meccsen lép jégre a hosszú hétvégén.

Az UTE három meccsen lép jégre a hosszú hétvégén: pénteken hazai pályán fogadja az örök rivális Ferencvárost, vasárnap Miskolcra utazik, kedden pedig az Érsekújvár érkezik vendégségbe.

ute

A lila-fehérek ebben a szezonban eddig csak a Ferencváros ellen tudtak nyerni, ugyancsak hazai pályán. Természetesen most is győzni szeretne a csapat, ami nem lesz egyszerű: a zöld-fehérek idén mindenkivel felveszik a versenyt a ligában. Ancsin János mindenképpen győzelmet vár a Ferencváros elleni meccstől.

"Pénteken a Fradi ellen szeretnénk ismét nyerni, jó lenne felépíteni egy győzelmi sorozatot. Vasárnap a Miskolchoz látogatunk, velük jó meccseket szoktunk játszani leszámítva egy-két kicsúszott eredményt. Úgy gondolom ezen a két meccsen lehet keresni valónk, ettől a két csapattól tudtunk eddig pontokat, illetve pontot rabolni. Szeretnénk "tiszta" győzelmet is kihozni ezekből a meccsekből.

Kedden A Mol Liga egyik legjobb csapatával játszunk itthon, a legutóbbi meccsen nagyon rosszul játszottunk. Ellenük a célunk az, hogy bebizonyítsuk nincs akkora különbség a két csapat között, mint azt a legutóbbi eredmény mutatja.

A kanadai légiósunk, Mikael Hamann a következő három meccsen, továbbra is próbajátékon szerepel, utána lesz a csapatnak egy kisebb szünete és akkor ülünk le vele beszélni."

Vasárnap a Miskolc lesz az ellenfél, amely együttestől sikerült egyszer rabolni egy pontot, most is ez lesz a cél. Kedden pedig a jelenlegi listavezető Érsekújvár érkezik a Megyeri útra.

Az UTE meccsei a hosszú hétvégén:

2013.11.22 péntek 18:00 UTE - Ferencváros Bp ESMTK
2013.11.24 vasárnap 18:00 Miskolci Jegesmedvék - UTE