U17-es válogatott: 45 fős tábor októberben

2013.10.18. 09:58 |
Októberben is táborozik az U17-es válogatott, 21.-én és 22.-én a Jégpalotában.

Októberben is táborozik az U17-es válogatott, a kétnapos összetartást a Jégpalotában tartják jövő héten hétfőn és kedden.

hun

Október 21. és 22. között táborozik az U17-es válogatott a Jégpalotában. Az összetartásra Glen Williamson vezetőedző 45 főt hívott be.

A két napban összesen négy jeges edzésen vesznek részt a fiatalok, összesen 300 perc jégidővel. Emellett száraz edzések és előadások vannak még a programban, amit ide kattintva nézhetnek meg.

Az U17-es válogatott kerete az októberi összetartáson:

Kapusok: Dobos Kristóf (MAC), Kiss Bence (Miskolci Jegesmedvék), Nagy Péter (Debreceni HK), Nagy Gergely (Miskolci Jegesmedvék)

Hátvédek: Antal Arnold István (ifj Ocskay Gábor JA, Baranyai Balázs (ifj Ocskay Gábor JA), Boros Dániel László (MAC), Bödök Balázs (MAC), Filep Róbert (Debreceni HK), Járossy Ádám (ifj Ocskay Gábor JA), Jászai Barna (MAC), Kele Dávid (Debreceni HK), Kéner Márió (Kaposvár HC SE), Mészáros Attila Vasas (SC), Szabó Máté Pesterzsébeti (HC), Takács Bence Gáspár (ifj Ocskay Gábor JA), Tóth Bálint (Miskolci Jegesmedvék), Zekov Áron (UTE)

Csatárok: Anton Joel (Debreceni HK), Babay Miklós (MAC ), Bajusz Tamás Bálint (Miskolci Jegesmedvék), Bekő Márk (Kaposvár HC SE), Bolla Bence (ifj Ocskay Gábor JA), Czakó Barna (Vasas SC), Gáspár Máté (Black Wings Linz), Havasi Dávid (MAC), Horváth András (Vasas SC), Imre Patrik (ifj Ocskay Gábor JA), Karsay Kornél (MAC), Komjáti Gábor (Pesterzsébeti HC), Kőrösi Péter (MAC ), Laczkó Ákos (Miskolci Jegesmedvék), Lakatos Hunor (MAC), Márkus Balázs (UTE), Orosz Martin (Pesterzsébeti HC), Pálfi Márk (Pesterzsébeti HC), Sági Martin (UTE), Salamon Péter (Vasas SC), Simon Alfonz (Kaposvár HC SE), Szabad Krisztián Kevin (Vienna), Szabó Csongor (Debreceni HK), Szlama Dániel (UTE), Szűcs István Gábor (UTE), Vajda Tamás (MAC), Vizi Dániel (ifj Ocskay Gábor JA)

Fotó: Mudra László (MJSZ)