U15: októberben is táborozik a válogatott

2013.10.01. 10:25 |

Glen Williamson kijelölte a keretet az októberi táborra, 6 kapus, 16 hátvéd és 24 csatár kapott meghívást az U15-ös válogatottba.

A kétnapos tábor során összesen négy jeges edzésen vesznek részt a fiatalok, valamint számtalan előadást is meghallgatnak. A pontos programot itt találják.

Kapusok: Agárdy Adrián (Miskolc), Csóti Sebestyén (KMH), Kovács Dávid Márk (Linz), Maros Botond (Pesterzsébet), Nagy Kristóf (UTE), Szeles Martin (AV)

Hátvédek: Altmann Márk (Vasas), Bognár Patrik (AV), Glofák Zsombor (KMH), Horváth Márton (AV), Horváth Olivér (UTE), Hrustinszki Tamás (KMH), Kiss Tamás (Debrecen), Koczka Barnabás (Zalaegerszeg), Kocsány Balázs (UTE), Paluska Botond (UTE), Papp Zsombor (Debrecen), Preisinger Kristóf (KMH), Sándor Flórián (AV), Tóth Krisztián (Pesterzsébet), Vass Márk (AV), Vincze Gergő (AV)

Csatárok: Kreisz Brúnó (MAC), Madácsi Benedek (AV), Nagy Ákos (AV), Papp Tibor (Pesterzsébet), Péter Andor (AV), Pós Bertalan (Miskolc), Szalma Zsolt (UTE), Takács Noel (Vasas), Tar Péter (Debrecen), Türmer Gábor (UTE), Beke Gergely (Debrecen), Boga Dániel (Győri ETO), Boga Márton (Győri ETO), Bugár Gábor (MAC), Csiki Attila (UTE), Deák Levente (Miskolc), Gálos Norbert (UTE), Horváth Ákos (Pesterzsébet), Kedves Richard (MAC), Kirsch Dávid (KMH), Kiss Bendegúz (Miskolc), Kiss Roland (AV), Korchma Bence (MAC), Lőczi Árpád (MAC)

Stáb: Glen Williamson, Szongoth Kristóf, Marton Tibor, Holéczy Roger, Máthé Csaba, Mercz Orsolya, Magyar Péter