U15: rigai tornával zárul a szezon

2023.04.03. 19:30 |

Keddtől készül együtt a korosztályos csapat, majd a húsvéti hétvégén nemzetközi viadalon vesz részt.

Idei utolsó válogatott összetartásukon vesznek részt az U15-ös korosztály tagiai április 4. és 6. között a Szilágyi utcai jégpályán. Az edzőtábor végi keretszűkítést követően a legjobbak Rigába utazhatnak nemzetközi tornára. A bő keretben három kapus, hét védő és tizennégy csatár kap lehetőséget.

A torna programja:

Április 7., péntek, 15:15             Magyarország - HSKurbads
Április 7., péntek, 19:00             Magyarország - Leruma BK
Április 8., szombat, 12:45          Geneve-Servette Futur – Magyarország OZO
Április 8., szombat, 17:45          Gelezinis Vilkas-Magyarország

A keret

Kapusok: Gyulai Benedek Márton (BJA), Szabó Huba Dániel (BJA), Warvasovszky Áron (Backen HC, svéd)

Hátvédek: Besenyei Botond (DVTK JJSA), Hermann Balázs Bende (UJA), Karsai Ferenc Benedek (Vasas), Magyar Ádám Dániel (UJA), Osztoics Márk (UJA), Prém Zsombor Péter (UJA), Szabó Marcel (FEHA19)

Csatárok: Apostol Kilián Milán (UJA), Bencze Sebestyén (FTC), Berta Kristóf Olivér (BJA), Brehel Attila Ákos (UJA), Gyulai Miklós István (UJA), Horváth-Terták Péter (BJA), Kárándi Milán (BJA), Méder Levente (FEHA19), Orgoványi Richárd (Malmö Redhawks, svéd), Schmidt Ágoston (Turku Toverit, finn), Szongoth Bende Gergő (BJA), Szongoth Domán Kristóf (UJA) Tamási Attila (UJA), Tóth Flórián (Kárpáti Farkasok)

A stáb

Árkovics Bálint szövetségi edző