U15-ös válogatott: hetvenen az októberi edzőtáborban

2016.09.20. 16:12 |

Hetven hokist hívott meg Glen Williamson és szakmai stábja az U15-ös válogatott október 6-7-i összetartására.

A táborban azok a játékosok kapnak bizonyítási lehetőséget, akik az elsőben nem vettek részt. A programban a fitnessteszt mellett száraz és jeges edzés szerepel.

A MAGYAR U15-ÖS VÁLOGATOTT JÁTÉKOSKERETE

Kapusok (8): Anfang József, Majoros Dániel (UTE), Gógán Dominik (KMH), Lévay Botond, Pesti József (Fehérvár), Nagy Márton, Spiller Péter (MAC Budapest), Orosz Gergely (Győr)

Hátvédek (29): Aradi Levente, Gál Zsombor, Horváth Kristóf, Tóth Bence (FTC), Barancsi Zoltán (Zalai Titánok), Baski Dániel, Kárpáti Levente, Mayer Martin, Szalmás Bence, Tornyai Mátyás (MAC Budapest), Bulcsú Levente, Kiglics Adrián, Kucsma Richárd, Nemes Domonkos, Ortenszky Tamás (UTE), Csergő Péter, Gebei Bence, Sztupa Aurél (DAB), Dobmayer Dominik, Gál Soma, Jenőfalvi Gergő, Szakács Bence (Fehérvár), Gáspár Boldizsár (KMH), Gruff Kevin (Vasas), Jakabfy Sámuel, Köti László, Takács Balázs (Győr), Szalai Donát (Zalai Titánok), Tasnádi Tamás (Szeged)

Csatárok (33): Bach Ágoston, Horácskó Márk, Kadarkúti Dávid, Marcz Ferenc, Somogyi Barnabás, Tóth Gábor (FTC), Banga Nándor, Németh József, Péter Bence, Wágner Olivér, Zsigmond Ábel  (UTE), Bayer Tamás, Csollák Márkó Ámor, Czirják Áron, Fényi Barnabás, Keresztes Levente, Kovács Kolos, Majoross Botond, Molnár Bálint, Schkekmann Márk, Strenk Olivér (MAC Budapest), Belák Bence, Hegedűs Martin, Varjú Levente (KMH), Csata Sebestyén, Kóger Balázs, Kovács István, Lánczos Patrik, Németh Kristóf, Szekeres Tamás (Fehérvár), Valério De Paoli (Zalai Titánok), Horváth Pál, Karda Norbert (Győr)