U14 és U13-asok a Jégpalotában

2014.12.01. 12:40 |

December első négy napja a 2001-2002-ben születettekről szól a káposztásmegyeri Jégpalotában, hétfőn és kedden az U14-es, szerdán és csütörtökön az U13-as korosztály számára folytatódik a tehetséggondozó program.

A program minden napján 46 különböző kishokis vesz részt, így korosztályonként 92-en, a négy nap során pedig 184-en fordulnak meg a Glen Williamson által irányított szakmai stáb keze alatt.

December 1-4. között minden nap egyaránt 6 kapus, 16 hátvéd és 24 csatár fordul majd meg a csarnokban. A stáb igyekszik úgy kialakítani a kereteket, hogy a fiúk minden hónapban új arcokkal találkozhassanak az egynapos táboruk során. A négy nap programja ezúttal is egységes, a 7:45-ös érkezés után eligazítást tartanak a fiataloknak, majd 9:30-tól több, mint másfél órát dolgoznak a jégen. Az ebéd előtt és után is elméleti foglalkozást tart a szakmai stáb, majd 14:30-tól újabb ötven percet töltenek a jégen a 12-13 évesek. A tábor végén egy záró meeting keretében értékelik az edzők az elvégzett munkát.

A december 1-4. közötti táborokba behívott játékoskeretek és a napi program:

December 1., hétfő: U14

December 2., kedd: U14