Tisztújító Közgyűlés

2014.05.20. 09:48 |
Közgyűlési meghívó

Tisztelt Tagszervezet!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége összehívja a Szövetség 2014. évi rendes – és egyben tisztújító – közgyűlését, az alábbiak szerint.

A közgyűlés ideje: 2014. május 29-én csütörtökön, 10:00 óra.
A közgyűlés helye: Magyar Sport Háza - nagyterem

Az Alapszabály 12. § 3. pontja értelmében legkésőbb a közgyűlés megkezdéséig a tagszervezet képviseletében megjelenő személynek írásban igazolni kell képviseleti jogosultságát, ezért kérem, hogy az ezt igazoló bírósági végzés másolatát, vagy azt és a bejegyzett képviselőtől származó meghatalmazást magával hozni szíveskedjen.

A közgyűlés elnökség által javasolt napirendje:

1. a Szövetség 2013. évi szakmai tevékenységéről szóló beszámoló jóváhagyása,
2. a Szövetség 2013. évi pénzügyi beszámoló és az éves mérleg elfogadása,
3. a közhasznúsági jelentés elfogadása,
4. az Ellenőrző Testület 2013. évi beszámolója,
5. a könyvvizsgálói jelentés elfogadása
6. a Szövetség 2014. évi szakmai tervének elfogadása,
7. a Szövetség 2014. évi pénzügyi tervének elfogadása,
8. a Szövetség négyéves tevékenységének értékelése
9. a Szövetség Alapszabályának módosítása,
10. Tisztségviselők (Elnökség és Ellenőrző Testület tagjai) megválasztása,
11. 2014. évi tagdíj megállapítása,
12. tagok által (esetlegesen) beterjesztett javaslatok,

Felhívom a figyelmet arra, hogy az alapszabály 14. § 3. pontjának értelmében a tagok által beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha azokat a közgyűlés időpontja előtt legalább két héttel benyújtották az elnökséghez és közérdekűek. Az e határidő után vagy a szövetség közgyűlésén beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a közgyűlést ezt a jelenlévő szavazásra jogosultak legalább 25 %-a támogatja.

Tájékoztatom továbbá, hogy a közgyűlés akkor határozatképes, ha a tagszervezetek képviselőinek több mint fele megjelenik. Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban határozatképtelen, úgy az alapszabály 13. § 2. pontja alapján a megismételt közgyűlés az eredeti helyszínen, 1 órával későbbi időpontban az eredeti napirendi pontokkal kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés az eredeti napirendre felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A napirendi pontok fontosságára tekintettel kérem, hogy megjelenésével a közgyűlés eredményes munkáját elősegíteni szíveskedjen.

Üdvözlettel:

Németh Miklós