Szépített a Brassó a döntőben

2014.03.13. 23:26 |
2-1-re módosította a döntő állását a Brassó.

A harmadik meccset a Brassó nyerte a MOL Liga döntőjében. Jelenleg 2-1-re vezet összesítettben az Érsekújvár.

Zsók góljával a Brassó szerzett vezetést, aki Podstavek egyenlítő találatára ismét góllal válaszolt. A  32. percben aztán belőtte a harmadikat is, 3-1-re vezetett tehát a hazai csapat. Saluga és Imecs is eredményes volt, ám 5-1-nél kicsit leeresztett a Brassó, ami egy percen belül két kapott gólt eredményezett: Podstavek és Uhnák szépített. Az 59. percben Dornic koronázta meg a győzelmet. Folytatás pénteken!

ASC Corona Brasov - HC Nové Zámky  6-3 (1-0, 3-1, 2-2) – 1-2

Kari Rauhanen (vezetőedző, Brassó) - “Két meccs hátrányban voltunk az érsekújvári kör után, most minden olyan volt, mint amilyennek egy döntőben lennie kell, abszolút tökéletes. Meg voltam elégedve a játékvezetéssel is, hagyták a keménységet, de csak a sportszerűség keretein belül. Kissé idegesen játszottunk, Érsekújváron jobb volt a játékunk, még ha veszítettünk is. ha meg akarjuk nyerni a MOL Ligát, akkor folytatnunk kell a jó játékot. A győzelem önbizalmat adott nekünk, és végre teljes kerettel játszhattunk. reméljük a legjobbakat holnap is.”

Robert Spisák (vezetőedző, Érsekújvár) - “Sok lehetőséget teremtettünk magunknak, de sajnos nem voltunk elég aggresszívek ahhoz, hogy annyi gólt szerezzünk, amennyit szereznünk kellett volna ezekből. A második harmad döntött, amikor 1-1 után a Brassó rendkívül hamar újra gólt lőtt. Aztán elmentek tőlünk, akkora lett a különbség, amit már nem tudtunk behozni, csak csökkenteni. A Brassó nagyon jól játszott, az én csapatom pedig egyszerűen nem lőtt elég gólt ahhoz, hogy megnyerhesse ezt a mérkőzést.”

Fotó: Mudra László (MJSZ)