Szépített a DHK, kétmeccses előnyben a DVTK

2017.03.07. 09:50 |
Összeseedte magát a DHK, és hazai pályán 4-2-re legyőzte a MAC-t, míg az UTE az első meccs után kiengedte a kezéből a gyeplőt, a DVTK zsinórban a harmadik mérkőzését is megnyerte a gárda ellen.

A DHK megérdemelten szépített a gyengén játszó fővárosiak ellen. A jövő héten 19. születésnapját ünneplő Artyom Szokolov győztes gólnál jegyzett asszisztot. A Debrecen 4-2-re győzött, ezzel 1-3-ra zárkózott a MAC-hoz.

Melós, kemény, jó meccset nyert meg a DVTK Jegesmedvék. Kétgólos hátrányból állt fel Douglas Bradley csapata, onnantól pedig uralta a meccset, dicséretesen teljesített a két legjobb sora. A játékoskeretek hossza és minősége közötti különbség döntő már ezen a szinten, és főleg a negyedik párharcban. A piros-fehérek magas színvonalon tüntették el a lilák szlovén csatárait, és a jó védekezés mellett más már nem is nagyon kellett ezen a meccsen a győzelemhez. A többi rutinfeladat volt. Az UTE becsületesen végigharcolta a mérkőzést, ma ennyi volt a játékoskeretben. 3-1-re vezet a DVTK, és fokozatosan egyre jobban áll össze a bajnokcsapat.