Rövid fordulók jönnek a MOL Ligában

2014.01.16. 23:13 |
Hat meccs következik, négyet élőben közvetít a DIGI Sport.

Rövid fordulók következnek a MOL Ligában, a hosszú hétvégén összesen hat meccsen izgulhatunk, ebből négyszer élő televíziós közvetítés is lesz a DIGI Sport jóvoltából. Szokásos beharangozónkat olvashatják.

mol

Televíziós partnerünk, a DIGI Sport a hatból négy meccset is közvetít a hosszú hétvégén. A romániai csatorna minden Erdélyben zajló meccset ad élőben (pénteken és vasárnap Csíkszeredából jelentkeznek, hétfőn pedig Brassóból). A magyar adásban hétfőn a DAB-Érsekújvár összecsapást lehet élőben megnézni.

Pénteken mindössze egy mérkőzés lesz terítéken, méghozzá az erdélyi rangadó, a Csíkszereda otthonában. A találkozó azért is lesz nagyon fontos, mert ez a két csapat jelenleg az utolsó rájátszást érő helyért, a negyedikért küzd. A Brassó 64 ponttal most negyedik, három ponttal lemaradva követi a HSC.

Vasárnap már két mérkőzés is lesz, a Miskolc Csíkszeredába látogat, az Újpest pedig a listavezető Dab.Doclert fogadja.

Hétfőn már három meccs lesz, ebből kettő a televízióban is követhető. A DAB a régi-új edzővel, Robert Spisakkal megerősített Érsekújvárt fogadja. A vendégeknek égető szüksége van a pontokra, így parázs meccs van kilátásban. A Miskolc brassói vendégjátéka is izgalmas lesz, akárcsak Budapesten az örökrangadó. Az UTE hat pontját kilencre növelné Pesterzsébeten.

Jó szórakozást a hosszú hétvégére!

A csapatok beharangozói

Dab.Docler

HSC Csíkszereda

Miskolci Jegesmedvék