Rendkívüli közgyűlés

2014.10.02. 17:49 |

A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége rendkívüli Közgyűlés összehívásáról döntött. Az erről értesítő elnöki levelet szíves tájékoztatásul közöljük.

Tisztelt Tagszervezet!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége összehívja a Szövetség rendkívüli közgyűlését, az alábbiak szerint.

A közgyűlés ideje: 2014. október 16-án csütörtökön 10.00 órakor.

A közgyűlés helye: Magyar Sport Háza – I. emeleti nagy tanácsterem

Az Alapszabály 12. § 3. pontja értelmében legkésőbb a közgyűlés megkezdéséig a tagszervezet képviseletében megjelenő személynek írásban igazolni kell képviseleti jogosultságát, ezért kérem, hogy az ezt igazoló bírósági végzés másolatát, vagy azt és a bejegyzett képviselőtől származó meghatalmazást magával hozni szíveskedjen.

A közgyűlés elnökség által javasolt napirendje:

1.Döntés az OB1-es csapatok ligájaként működő gazdasági társaság alapításáról, és a Szövetségnek a társaságban való részvételéről.

2.Az Alapszabály módosítása.

Felhívom a figyelmet arra, hogy az alapszabály 14. § 3. pontjának értelmében a tagok által beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha azokat a közgyűlés időpontja előtt legalább két héttel benyújtották az elnökséghez és közérdekűek. Az e határidő után vagy a szövetség közgyűlésén beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a közgyűlésen ezt a jelenlévő szavazásra jogosultak legalább 25 %-a támogatja.

Tájékoztatom továbbá, hogy a közgyűlés akkor határozatképes, ha a tagszervezetek képviselőinek több mint fele megjelenik. Amennyiben a közgyűlés a meghirdetett időpontban határozatképtelen, úgy az alapszabály 13. § 2. pontja alapján a megismételt közgyűlés az eredeti helyszínen, 1 órával későbbi időpontban az eredeti napirendi pontokkal kerül megtartásra. A megismételt közgyűlés az eredeti napirendre felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A napirendi pontok fontosságára tekintettel kérem, hogy megjelenésével a közgyűlés eredményes munkáját elősegíteni szíveskedjen.

Németh Miklós sk.

elnök