Reisz visszatér, Lorraine csatlakozik a Sportklubhoz

2024.10.18. 10:30 |

A 29 éves csatár újra szülővárosában játszhat, míg a svéd csatár Lengyelországból érkezik az Erste Ligába.

Az SC Csíkszereda bejelentette Reisz Áron visszatérését és Johan Lorraine csatlakozását. A 29 éves csíkszeredai játékos közel egy évtizeden át jégkorongozott Székesfehérváron, majd a német másodosztályba igazolt, ahonnan 2021-ben tért vissza szülővárosába. A Sportklub nyáron bejelentette a távozását, ám úgy akalult, hogy Reisz most visszatér a kék-fehérekhez.

Mindeközben Johan Lorraine érkezését is közzétette a csapat. A 35 éves svéd csatár (aki nem melleseg a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi játékosának, Elliot Lorraine-nek a testvére) változatos karriert tudhat eddig maga mögött, hazája másod- és harmadosztályú bajnoksága mellett megfordult többek között Kazahsztánban, a cseh és a német második vonalban, valamint az Alpesi Ligában, míg a legutóbbi két szezont Lengyelországban töltötte.

Az új játékosok már pénteken jégre léphetnek a Gyergyói Hoki Klub ellen.