Sebők is csatlakozik a felnőtt válogatotthoz

2013.03.21. 22:32 |
Pénteken érkezik meg Magyarországra Rich Chernomaz és Diego Scandella is.

A magyar csapat a negyedik felkészülési táborát kezdi Székesfehérváron. Rich Chernomaz ismét egymás közötti meccseket tervez. „Körülbelül az lesz a program, mint múlthéten: a délelőtti edzések mellett hétvégén mindkét napon meccset játszik a csapat egymás ellen. A kerethez a dunaújvárosiak, mivel a MOL Liga küzdelmei tovább folytatódnak, még nem tudnak csatlakozni, a miskolciak viszont szombat délutántól vasárnap estig a válogatottal edzenek.”

Pénteken egy újonc fiatal is csatlakozik a férfi válogatott felkészüléséhez. Sebők Balázs, aki nem is olyan rég kapott szerződést a finn első osztályban a Karpat Oulu csapatánál, még csak 18 éves. Első alkalommal mutatkozik be a felnőtt nemzeti gárdában. "Tegnap hívott Imre Lajos csapatvezető – mondta honlapunknak Sebők-, hogy pénteken tudnék-e csatlakozni a válogatott következő táborához Székesfehérváron. Nagyszerű érzés volt, rettentő izgatottsággal várom, hogy jégre mehessek a válogatottal. Gondolkodtam sokszor válogatottról idén és nagyon reménykedtem, hogy lesz esélyem megmutatni magam, de természetesen így is óriási meglepetés, hogy tényleg behívtak."

Sebők Balázzsal nem olyan régen közölt interjúnkat itt olvashatják.