Pályázati felhívás haszonjárművek beszerzésére

2024.06.01. 14:15 |

A Magyar Jégkorong Szövetség pályázatot hirdet tagsportszervezetei részéré, amelynek célja haszongépjárművel beszerzése, ezáltal a klubok mobilitásának fejlesztése.

Számos tagszervezet jelezte, hogy az egyéb üzemeltetési problémák mellett a mobilitási lehetőségek is korlátozottak. Az MJSZ stratégiája a létesítményüzemeltetés, valamint a sportszakmai igények teljesítését is magában foglalja. A sportszervezetek részéről megfogalmazott igényeket és gyakorlati tapasztalatokat figyelembe véve az MJSZ támogatni szeretné a klubok haszongépjárműhöz jutását, ezáltal a logisztikai és szállítási képességeik jelentős fejlesztését eredményezve.

A tagsportszervezetek a következő kategóriákban és értékhatárokig pályázhatnak:

• 50 személyes autóbusz
  • 9 személyes mikrobusz
  • maximum 3,5 tonnás kishaszonjármű

A támogatás elszámolása a tao-elszámolás szabályai szerint történik. A tervezett teljes támogatási keret legfeljebb 220 millió forint.

Minden pályázó egyesület kizárólag egy jármű beszerzésére adhat be pályázatot, sportszervezetenként egy pályázat nyújtható be. 50 fős autóbusz beszerzésére kizárólag hivatásos sportszervezetek adhatnak be pályázatot.

Benyújtási határidő: 2024. június 21.

A pályázat részletes kiírása, a benyújtás menete és az előírások itt érhetők el.