Nyertek az orosz legendák a magyarok ellen

2013.03.09. 21:54 |
A HC Gazprom Export legyőzte a Magyarország All Stars-t az öregfiúk meccsen.

Sokan voltak kíváncsiak az orosz sztárokat felvonultató HC Gazprom Export és a Magyarország All Stars meccsére, népes közönség gyűlt össze a Jégpalotában.  Az első harmad 9. percében, emberelőnyben Mikhail Merkulov révén szerezték meg a vezetést az oroszok, majd alig egy percre rá Dmitry Teplyakov talált be Eperjessy Miklós kapujába. A magyarok válaszára se kellett sokáig várni, a 12. percben Svasznek Bence góljával hamar felzárkózott a csapat. Hat perccel később Igor Romashin góljának örülhettek a vendégek. A második harmad derekán Igor Boriskov került helyzetbe, és nem hibázott. A befejező játékrész 45. másodpercében Zsitva Zoltán szépített, 3:2-re módosítva az állást. A harmad hátralevő részében még három orosz gól esett, a 46. percben Alexander Cherbaev, az 54-ben Mikhail Merkulov, és végül másfél perccel a vége előtt Nikolay Semin volt eredményes.

Alexander Medvegyev szerint élvezetes meccset játszottak ma a csapatok, "jó játékosok ellen léptünk jégre, és nagyon barátságos volt a hangulat a meccsen. Nem volt olyan egyszerű mérkőzés, megdolgoztunk a győzelemért."

A vasárnapi nap folyamán rövid interjút olvashatnak honlapunkon a KHL főnökével.

Fotó: Modla Ferenc András