Női felnőtt: tornagyőzelem!

2015.02.08. 14:02 |

Győzött 3-2-re Dánia ellen a magyar női felnőtt válogatott, és megnyerte a Káposztásmegyeren rendezett Négy Nemzet Tornát!

A kapunkban ezúttal Németh Anikó kezdett, és kiválóan teljesített, a 46. percig nem is kapott találatot. Akkorra pedig szerencsére 2-0-ra vezettünk, miután a 30. percben Gasparics Fanni, a 32.-ben Dabasi Réka is betalált.

Az a 46. perces gól azonban feltüzelte a dánokat, akik emberelőnyből 57:00-nál egyenlítettek is.

Ám a hosszabbítás elmaradt, mert 29 másodperccel később Gasparics ismét betalált, és eztán már nem változott az eredmény, legyőztük felettünk lévő osztályban, a divízió 1/A-ben bronzérmes dánokat, egyúttal megnyertük a tornát!

NŐI FELNŐTT VÁLOGATOTT
Február 3-tól: összetartás, Jégpalota
Február 6-8.: Négy Nemzet Torna, Jégpalota (ellenfelek: Szlovákia, Franciaország, Dánia)

NÉGY NEMZET TORNA, 3. NAP

Magyarország-Dánia 3-2
Franciaország-Szlovákia 3-2

NÉGY NEMZET TORNA, 2. NAP

Magyarország-Franciaország 2-3 - sz.
Dánia-Szlovákia 3-2

NÉGY NEMZET TORNA, 1. NAP

Magyarország-Szlovákia 4-2
Dánia-Franciaország 2-1