Női U23: keret a következő összetartásra

2015.12.22. 22:01 |

Újabb edzőtábort tart az U23-as női válogatott, amely az ó és az újév fordulóján St. Pöltenben négycsapatos tornán is részt vesz.

Kijelölte a keretét az U23-as női válogatott szakvezetősége a következő összetartásra és tornára. Az edzőtáborra december 27-től 30-ig kerül sor a Tüskecsarnokban, ahol jeges és száraz edzések, valamint értekezletek lesznek a programban.

A szűkített női válogatott keret 30-án utazik St. Pöltenbe egy Négy Nemzet Tornára, ahol Kanada, Csehország és Ausztria ellen mérkőzik december 31-én, január 1-én és 2-án.

A KERET

Kapusok: HORVÁTH Vanessa, NÉMETH Anikó (KMH Budapest), POLTZER Renáta (Fehérvár AV19)

Bekkek: CSISZER Sarolt, HOLZER Bernadett, NÉMETH Bernadett, TÓTH Enikő, TRENCSÉNYI Kitti (KMH Budapest), FODOR Lili, SZICK Dorka (MAC Budapest), MAYER Fruzsina (Vasas), MEDGYES Dorottya (North Dakota, NCAA), MOLNÁR Mónika (Manhattanville, NCAA), ODNOGA Lotti (Vermont Academy, USHS)

Csatárok: BRGLES Nora, PINTÉR Lili (SDE Stockholm, svéd), DABASI Réka, GOWIE Alexandra, GRKOVIC Jelena, PÁRTOS, Réka, PAVUK Petra, PINTÉR Hanna, RÓNAI Alexandra, SOMOGYI Vivien, SZELÉNYI Lilien, UNGÁR Rebeka (KMH Budapest) , GALÁNTAI Maja (MAC Budapest), GOTTLIBET Zóra, JÓKAI SZILÁGYI Kinga, (Vasas), JÓKAI SZILÁGYI Zsófia (MSSK Pitea, svéd), Horváth Tifani, KISS Andrea (Weinfelden, svájci), PÁTERKA Lilla (UTE)