Nekilátott az U20 és az U18 is

2015.12.07. 18:09 |

Megkezdte közvetlen világbajnoki felkészülését juniorválogatottunk, ezzel párhuzamosan pedig ifijeink is részt vesznek egy kétnapos összetartáson a Tüskecsarnokban.

Ahogy arról már írtunk, három kapus, kilenc hátvéd és tizennyolc csatár készülhet az U20 bő keretében a világbajnokságra, amit december 13-20. között rendeznek Litvániában.

A koradélutáni találkozót követően egy százperces edzésen gyakorolt együtt a keret, majd a holnap reggeli jeges tréninget követően Ausztriába utazik az együttes, ahol két nap alatt két edzőmeccset játszik, majd várhatóan szerda délután hirdeti ki világbajnoki keretét Rich Chernomaz szövetségi kapitány.

A keret és az edzői stáb ezen a linken.

Az U18-as korosztály szintén ma és holnap tartja első decemberi edzőtáborát, majd Karácsony után még egy napon át készül együtt a keret a december 28-30-i, budapesti Négy Nemzet Torna előtt, ahol Ukrajna és Lengyelország legjobbjaival mérik össze erejüket a ’98-99-es születésű magyar fiúk.

A december 7-8-i edzőtáborba behívott keret ezen a linken.