Négy Nemzet Torna-jegystart

2014.10.08. 10:00 |

2014. október 8-ától elindul a 2014-15-ös szezon első felnőtt válogatott eseményének, az EIHC Négy Nemzet Tornának jegyértékesítése az IBUSZ hálózatán keresztül.

Október 8-án, az ibusz.hu oldalán megkezdődik a bérletek értékesítése, így idén nyílik először lehetőség arra, hogy a Jégpalotában megrendezendő eseményre online lehet belépőt váltani. Innentől két hétig lesz lehetőség mindhárom napra szóló bérletet venni az internetes felületen, október 20. után pedig napijegyek váltják a bérleteket, amelyeket az IBUSZ online felülete és irodái mellett a Jégpalota jegypénztárában is be lehet majd szerezni.

A válogatott izgalmakhoz válogatott ülőhely is jár, ezért a káposztásmegyeri csarnokban első alkalommal VIP-bérletek és napijegyek is elérhetőek korlátozott számban. A kiemelt jegy a legjobb ülőhelyek mellett VIP-vendéglátást biztosít.

A törzsszurkolók számára a B- és D-szektorokat ajánljuk!

EIHC Négy Nemzet Torna
2014. november 7-9. Budapest – Jégpalota

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS:

Az Euro Ice Hockey Challenge-sorozat hazai állomásán Olaszország, Lengyelország és Dél-Korea nemzeti csapatai érkeznek hozzánk, hogy próbára tegyék válogatottunkat.

A budapesti Jégpalota három napra ismét várja a világ legnagyobb szívű szurkolótáborát, hogy buzdítsa Rich Chernomaz szövetségi kapitány fiatal tehetségekkel felfrissített gárdáját.

Dél-Korea a 2013-as budapesti világbajnokságon, majd az idén tavasszal náluk rendezett vb-n is megmutatta, hogy nem lebecsülendő ellenfél. Lengyelország válogatottján meglátszik az olimpiai és világbajnok Vjacaeszlav Bikov mester keze munkája: a 2013-as Négy Nemzet Tornán csak szétlövéssel tudtunk nyerni, lengyel barátaink ezúttal sem fogják könnyen adni magukat.

Olaszország az örök „mumus”, az azúrkékek nem egyszer fosztottak meg minket a világbajnokság első helyétől - ellenük mindig fokozott a bizonyítási vágy.

Minden lelkes szurkolót szeretettel várunk a szezon első felnőtt válogatott eseményén!

BÉLET ÉS NAPIJEGY ÁRAK:

II. kategória
Bérlet: 3.900 Ft
Napijegy: 1.500 Ft
I. kategória
Bérlet: 7.900 Ft
Napijegy: 3.000 Ft
VIP jegyek
Bérlet: 15.900 Ft
Napijegy: 6.000 Ft

A NÉGY NEMZET TORNA PROGRAMJA:

November 7. péntek