MOL Liga: kiütéssel győzött a DAB

2015.10.10. 20:21 |

A szombati napon mindössze egyetlen mérkőzésre került sor a MOL Ligában, Brassóban lépett jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

ASC Corona 2010 Brasov - Dunaújvárosi Acélbikák 0-4

A vendég együttesnél idén másodjára kezdhetett Duschek a kapuban, míg Brassó a rutinosabb Fülöp mellett tette le a voksát. A gólgyártást Odnoga Mátyás kezdte meg már a mérkőzés második percében, egy egyéni akció végén juttatta a korongot a házigazda hálójába. A második harmadból ismét két perc telt el, amikor Németh Péter növelte a DAB-előnyt, Odnoga és Szepessy Bálint jegyzett aszissztot, majd két és fél perccel később Busbacher is betalált. A gólnál a kapus, Fülöp Rajmund kapott tízperces fegyelmi büntetést, ekkor Tőke Zoltán váltotta őt. Még a szünet előtt 11 védést mutatott be, ezáltal meccsben tartva a csapatát, de a brassói támadók hiába ostromolták Duschek kapuját, nem tudták a kapuba juttatni a pakkot. Az 54. percben Azari állította be a 0-4-es végeredményt, a találatnál Odnoga szerezte meg második gólpasszát, a lefújásnál pedig Duschek örülhetett külön idei első shutoutjának.