Ma kezdődik a krakkói vb jegyértékesítése

2015.02.13. 13:00 |

Február 13-án hosszas huza-vona után megkezdődik a jegyértékesítés a Krakkóban megrendezésre kerülő 2015 Divízió I/A Világbajnokságra.

A lengyel ebilet.pl oldalon 13:00-tól elérhetőek a bérletek a tornára, meccsjegyeket csak márciusban tervez eladásra bocsátani a Lengyel Jégkorong Szövetség. Az ülőhelyek, így a jegyárak is négy kategóriára osztva elérhetőek az alábbi képen jelzett felosztásban.

A Magyar Jégkorong Szövetség kérésére 800 bérletet blokkoltak a szervezők az A3, A4 és A5 szektorokban a magyar szurkolók számára, igaz, a kapu mögötti részt igényeltük. Ezek itt elérhetők. Az MJSZ ugyanakkor azt tanácsolja az utazni tervezőknek, hogy ne kapkodják el a jegyvásárlást, az elkövetkező héten várhatóan tisztázódni fognak a bérlet- és jegyértékesítéssel kapcsolatos körülmények. Annak ellenére, hogy a lengyel eBilet cégnek nincs magyarországi partnere, tárgyalások folynak arról, hogy hazai jegyértékesítőn keresztül is elérhetőek legyenek a belépők, ám lassítja a folyamatot a lengyel szövetség akadozó kommunikációja.

A bérlet- és jegyárak a következőképpen alakulnak:

Mérkőzésjegyek:

1. kategória: 120 PLN – 9300 FT