Ladányi Balázs az Acélbikáknál folytatja

2013.07.26. 21:38 |
A válogatott csatár egy éves szerződést kötött a MOL Liga címvédőjével.

Ladányi Balázs csütörtökön aláírt egy évre a Dunaújvárosi Acélbikáknál, így sok év után ismét DAB-os mezt húzhat magára. A dunaújvárosi alakulat honlapján összegyűjtöttek pár hangzatos statisztikát legújabb támadójukról: 199 EBEL-mérkőzésen 205 pontot ért el, a francia élvonalban 67 meccsen 67 pontot gyűjtött, több mint száz válogatott mérkőzésen pedig közel százötven pontot termelt.

A csatár a jkb.hu-nak nyilatkozott az átigazlásról. "Az elvárások velem kapcsolatban magasak, ezt már a tárgyalások során éreztem. De ez nem baj, nem tudnak annál magasabbak lenni, mint amilyen elvárásokat magammal szemben támasztok. Tapasztalat szempontjából új csapathoz, új ligába kerültem. A DAB-ban és a MOL Ligában még nem bizonyítottam. Hiszen eddig egy meccset sem játszottam a Dunaújvárosi Acélbikákban és a MOL Ligában sem. Itt nincs múltam, úgyhogy meg kell mutatnom, mennyit érek ebben a közegben. Így állok a feladathoz."

Fotó: Mudra László (MJSZ)