Könnyen győzött a Miskolc Újpesten

2013.09.05. 21:18 |
Simán, 6-0-ra győzte le a Miskolci Jegesmedvék az Újpestet.

Nem úgy sikerült a lila-fehérek rajta, ahogy képzelték, a vártnál sokkal simábban, 6-0-ra győzött a Miskolc. A Megyeri úton gólokból sok, izgalmakból kevesebb jutott.

misi

A Miskolc nagyon jól kezdte a szezont, első meccsén hat gólt vágott az előző szezon sereghajtójának. A hazaiak minden harmadban alulmaradtak a vendégek ellen, alig tudtak támadni.

A Jegesmedvék mindhárom játékrészben két gólt szereztek: az első húsz percben Miskolczi és De Bruyn, a másodikban Hajós és Orosz, az utolsóban pedig Faith és Metcalfe volt eredményes. A liláknak nem sikerült gólt lőnie, Gyenes shutouttal indította az idényt.

UTE - Miskolci Jegesmedvék  0-6 (0-2, 0-2, 0-2)

ute

Ancsin János
, edző, UTE - "Nagyon csalódott vagyok, ezen a mérkőzésen nem csináltunk semmit. Feltartott kézzel mentünk a jégre, és ennek ez lett az eredménye."

misTravis Young
, vezetőedző, Miskolci Jegesmedvék - "Elégedett vagyok a mai teljesítményünkkel. A sorokkal jól működtek, egyszerűen, célratörően és hatékonyan játszottunk. Sok helyzetünk volt, ezekből hatot használtunk ki. Úgy gondolom, hogy megint léptünk előre egyet. Voltak persze hibák is, de ilyenkor inkább a pozitívumokat érdemes kiemelni."

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)