Junior döntő: előny az ifj Ocskay Gábor JA-nál

2013.03.07. 23:43 |
A junior döntő első meccsén büntetőkkel nyert a fehérvári alakulat.

ifj Ocskay Gábor JA - UTE-Vasas
1:0 bü. (0:0, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

A junior bajnokság döntőjének első mérkőzésén az ifj Ocskay Gábor JA büntetőkkel győzte le az UTE-Vasast. A következő két mérkőzésre március 16-án, illetve 17-én kerül sor. A döntő küzdelmei három győzelemig tartanak.

Mindhárom harmadban kiegyenlítetten küzdött a két csapat, voltak nagy helyzetek is mindkét oldalon, ám vagy a szerencse nem volt meg, vagy a kapusok fogták a lövéseket. Pleszkán és Bálizs is jól teljesített a meccsen, amelyen gól nem született a rendes játékidőben. A hosszabbítás nagyon éles küzdelmet hozott, de találatot akkor sem sikerült egyik együttesnek sem elérnie, így maradtak a büntetők. A sort a fehérváriak kezdték, Sárpátki kihagyta, majd az UTE-Vasasból Fliszár is. Ezután Hajós Roland már nem hibázott, ahogy az utána következő Kovács Viktor sem. Erdély Csanád lőtte a következőt az ifj. Ocskay Gábor JA csapatából, gólt azonban nem sikerült szereznie, de Bata Dánielnek sem a másik oldalon, így maradt az 1-1-es állás. Ekkor ismét az UTE-Vasas következett, Hodos Detrének nem sikerült túljárnia Bálizs eszén. Majd Pleszkán is fogta Tóth Gergő ziccerét. Kovács Viktor próbálkozhatott újra, ám a duplázás már nem sikerült, nem úgy, mint Hajós Rolandnak, aki ismét betalált, ezzel pedig nyert a Fehérvár.