Jelentkezés az MJSZ képességfejlesztő táborára

2018.04.09. 12:00 |
A Magyar Jégkorong Szövetség idén is megrendezi képességfejlesztő táborát 2003 és 2008 között született játékosok részére Budapesten, a Vasas Jégcentrumban.

A tavalyi óriási érdeklődésre való tekintettel idén 2 turnust indítunk. A táborban napi két jeges edzésen és elméleti oktatáson vesznek részt a jelentkezők külföldi és hazai edzők (a válogatott stábokban dolgozó szakemberek) vezetésével. A tábor szakmai vezetője Darryl Easson, az MJSZ mentoredzője és Johan Bollue, az IIHF LTP programjának vezetője.

Csatárok, hátvédek és kapusok jelentkezését egyaránt várjuk.

A turnusok:
2018. június 18-22.
2018június 23-27.

A tábor helyszíne: Vasas Jégcentrum

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő, mely tartalmazza a tábor ideje alatti étkezések (ebéd, snack, víz) költségeit, valamint a mez és sportszár költségeit. Kérjük, hogy a más városból érkezők a szállásukat önállóan oldják meg. Ismét lesz lehetőség arra, hogy a messziről érkező játékosokat „befogadják” a tábor idejére a budapestiek, erről a kérdőívben kérünk információt.

A táborra jelentkezni az alábbi linken található kérdőív kitöltésével lehet. A jelentkezéseket korosztályonként érkezési sorrendben fogadjuk. Minden jelentkezőnek visszajelzést adunk 2018. április 20-ig e-mailben és tájékoztatást nyújtunk a további teendőkről. Kérjük várják meg visszajelzésünket türelemmel!

Tekintettel a túljelentkezésre a jelentkezést lezártuk.