Ismét „Most mutasd meg” napot rendeznek

2013.04.11. 11:38 |
A nagy sikerre való tekintettel ismét lesz „Most mutasd meg” nap.

A Magyar Jégkorong Szövetség másodszor rendezi meg a „Most mutasd meg” napot az U14-es játékosok részére. A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a lassan hagyományossá váló program, most a 2000 január 1. és 2001 december 31. között született játékosokat várjuk szeretettel. Az egész napos program során a jelentkezőket véletlenszerűen négy csoportba osztjuk. A csapatok körmérkőzéses rendszerben játszanak, minden csapatnál egy válogatott edző és egy válogatott játékos lesznek majd az edzők. Ők értékelik is majd a játékosokat, a mérkőzések között pedig elméleti foglalkozások is lesznek. További információkat ide kattintva találhatnak, a program pedig innen érhető el.

Jelentkezési határidő: 2013. április 30

Innen tölthetik le a regisztrációs lapot, amit kitöltve az attila@icehockey.hu címre kell visszaküldeni. A létszám korlátozott, maximum 60 játékos és 8 kapus vehet részt az eseményen, ezért kérjük, időben jelentkezzetek. A részvételről a határidő lejárta után visszaigazolást küldünk.

Helyszín: Pesterzsébet (1201, Bp., Zodony utca 1.)