Ismét jön a Girls Only Day

2016.03.29. 16:57 |

Figyelem! Áprilisban újra összegyűlnek a kis- és nagy hokis lányok, nővérek, húgok, anyukák és nagymamák. Részletek a szervezők alábbi közleményében. Kár lenne lemaradni!

Kedves Lányok, Anyukák!

Örömmel értesítünk mindenkit arról, hogy folyatódik az őrület és idén is megrendezzük a Girls Only Dayt a Tüskecsarnokban, melyre minden kislányt, nagylányt, anyukát, nagynénit, szomszéd nénit, barátnőt szeretettel várunk. A rendezvény 2016. április 23-án szombaton lesz.

Idén is mérkőzéseket fogunk rendezni, de nemcsak gyerek, hanem felnőtt játékosok részvételére is számítunk. Ezúttal olyan 6 fős vegyes csapatok jelentkezését várjuk, melyek felnőtt és utánpótlás korú játékosokból szerveződtek. Terveink szerint a 10 évesnél fiatalabbak (és csapataik) kispályán, az idősebbek nagypályán játszanak majd, amennyiben lesz elegendő jelentkező. Természetesen egyéni jelentkezéseket is fogadunk az életkor és tapasztalat megjelölésével, őket mi fogjuk csapatokba osztani. Akinek nincs teljes jégkorongos felszerelése, ne ijedjen meg; a játékosoknak korcsolyán és fejvédőn kívül csak ütőre lesz szükségük. Mezeket ezekre a különleges mérkőzésekre is csináltatunk, melyek megvásárlására lesz lehetőségetek a rendezvény után.

A csapatok és egyéni játékosok jelentkezéseket április 06-ig várjuk a girlsonlyday2015@gmail.com-on. Kérjük, hogy a jelentkezésetek tartalmazza a következőket:

-         játékos/ok neve

-         játékos/ok életkora

-         magasság (gyerek vagy felnőtt és S, M, L méret)

-         egyesület (ha gyermekről van szó)

-         csapat vagy egyéni jelentkező

-         tapasztalat megjelölése: kezdő/haladó/újrakezdő

-         elérhetőség (e-mail)