IIHF edzői konferencia Pozsonyban

2018.11.27. 12:22 |

Jövő májusban az A csoportos világbajnokság idején a szlovák fővárosban rendezi az IIHF edzőknek szóló szimpóziumát. Az eseményre idén év végéig kedvezményesen lehet regisztrálni.

Az IIHF a szlovák szövetséggel és a világbajnokság szervezőbizottságával közösen rendezi meg 2019. május 18-19.-én a nemzetközi edzői konferenciát, mely az előadások meghallgatásán túl lehetőséget ad a szakembereknek a tapasztalatcserére is.

A tematika kifejezetten változatos lesz, a vezetői képességek fejlesztésén túl a modern jégkorong játékrendszerei, az egyéni fejlesztések és az erőnléti edzések trendjei szerepelnek a kiemelt témák között.

A meghívott előadók között lesz Wade Gilbert, a kaliforniai állami egyetem professzora; Kevin McLaughlin, az amerikai jégkorongszövetség fejlesztési részlegének ügyvezető igazgató-helyettese; Tommi Parmakoski, a finn Pelicans Lahti erőnléti edzője; Bill Beaney, az NCAA és az USA Hockey edzője, valamint két NHL-kaliberű szakember is. A tanácskozás nyelve az angol.

Regisztrálni ezen a linken lehet idén még kedvezményes áron. A jelentkezés végső időpontja 2019. április 19. Aki a tanácskozásnak helyet adó Hotel Tatrában szeretne lakni, annak tanácsos még idén regisztrálni.

Részvételi díj: 300 EUR (2018. december 31.-ig), illetve 400 EUR (2019. január 1. után).

A szállás díja reggelivel egyágyas szoba esetén 99 EUR / éjszaka, egyedül elfoglalt dupla szobában 119 EUR / éjszaka, kétágyas szobában 139 EUR / éjszaka.

A jelentkezési díjban a részvételen túl szerepel az ebéd és a szünetekben elfogyasztott kávé és harapnivaló, valamint egy belépőjegy vagy a Svédország-Svájc vagy a Svájc-Oroszország mérkőzésre.

További információkért Andy French-et kell keresni.

(Fotó: iihf.com)