Ifi:Két győzelem, egy vereség jutott szombatra

2013.08.24. 19:13 |
Csehországban két győztes, Lengyelországban egy vesztes meccs a mai mérleg.

Csehországban két győzelmet ünnepelhettek ma az ifi játékosok, bár az edzői stáb nem volt megelégedve a teljesítményükkel. Lengyelországban büntetőkkel kapott ki a másik alakulatunk.
Ostravában reggel 6:0-ra verték a mieink a pozsonyiakat, ezen a meccsen a stáb is viszonylag elégedett volt a teljesítménnyel. A magyar gólokat Felföldy Philipp, Mátyásy Bence, Karsay Kornél, Bödök Balázs, Szabó Krisztián és Szász Norbert lőtték.

A lengyel Prorink Stars ellen délután szintén győzelmet aratott a csapat. A stáb szerint azonban a meccs után egyedül a győzelemnek lehetett örülni, ugyanis a fiúk nem tudták az elvárt hokit játszani. Egyedült a kapusteljesítmény volt jó, Plesz remekül védett. Vasárnap még két mérkőzés vár a srácokra, 8.50-es és 14.15-ös kezdéssel.

Opolében hosszabbításos vereséget szenvedett a magyar alakulat, de így sem kell szomorkodnunk az eredmény miatt. Az első harmad gól nélkül telt, a másodikban a szlovákok megszerezték a vezetést, és másfél perccel a meccs vége előtt tudott csak egyenlíteni a magyar csapat, Szűcs talált be. A hosszabbítás nem hozott gólt, a büntetőlövésekben pedig a szlovákok bizonyultak jobbnak. A csapat holnap 15.30-tól lép jégre.

Antal István, a csapat edzője: „Sajnos a játékrendszerek még mindig nem működnek, és az egyéni képességeken is sokat kell még fejleszteni. Rengeteg munkánk lesz még velük. A szlovák U16-os válogatott tagjai ugyan kisebbek voltak testileg, de rendkívül jól képzettek. Megérdemelték ezt a győzelmet. Daoda teljesítményét kell kiemelnem, jól védett ma.”

Fotó: http://www.issportsteam.cz