Hosszabbításban nyert a Miskolc a Fradi ellen

2013.09.21. 23:15 |
Ismét hosszabbításban nyertek a Jegesmedvék.

A Miskolci Jegesmedvék csapata revánsra készült a Ferencváros Budapest ESMTK ellen, ami sikerült, ám egy pontot így is sikerült rabolnia a vendégeknek.

ftc

A 13. percben szerzett vezetést a Fradi: egy eladott koronggal indultak meg a zöld-fehérek, és a támadás végén Sijka lőtt a hálóba. Egy perccel a harmad vége előtt jött az egyenlítés: emberelőnyben Rafaj oldalról leadott lövése a bal kapuvason csattant, a pakk az ott álló Dubek elé pattant, aki egy lépésről nem hibázott. A második harmadban kétszer is betalált Metcalfe, majd emberelőnyből Sijka szépített. A harmadik felvonásban Lindquist góljával egyenlített a Fradi, majd Fodor révén a vezetést is átvette. A Miskolcnak kicsit több mint egy percre volt szüksége az egalizáláshoz, Knox talált be fórban. Következett a hosszabbítás, ahol emberelőnyben, a vége előtt 15 másodperccel Metcalfe vette be Budai kapuját, ezzel megnyerve a meccset a hazaiaknak.

Miskolci Jegesmedvék - Ferencváros Budapest ESMTK 5 - 4 hu. (1-1, 2-1, 1-2, 1-0)

misiTravis Young (vezetőedző, Miskolci Jegesmedvék) - "Igazi hullámvasút volt ez a mérkőzés. Vezetett a Fradi, utána három gólt lőttünk zsinórban. A hibáinkkal aztán felhoztuk az ellenfelet, szerencsére a végét megint jól bírtuk. A győzelemnek örülök, de a védekezésünkön sokat kell javítani."

ftc
Dobos Tamás
(vezetőedző, Ferencváros Bp ESMTK) - "Fölösleges kiállításokat hoztunk össze, amivel visszaadtuk a kezdeményezést a Miskolcnak. A végén pedig sajnos nem használtuk a fejünket, és ennek vereség lett a vége."

Fotó: Bán Olivér