Hokipédia 2.0!

2014.11.07. 09:00 |

A Magyar Jégkorong Szövetség ebben az idényben is jelentkezik tavaly első ízben kiadott hiánypótló kiadványával, a teljes hazai jégkorong-palettát bemutatni kívánó Hokipédiával.

Ebben a szezonban is jelentkezik a Magyar Jégkorong Szövetség a szakmai kiadványával, amely a teljes hazai jégkorong-életet hivatott bemutatni.

Az átalakított, szerkezetileg is felfrissített kiadványban az MJSZ-ről, mindkét nem felnőtt és korosztályos válogatottjairól, illetve az inline-csapatról, a Mol Liga teljes mezőnyéről, a külföldi bajnokságokban induló felnőtt és korosztályos csapatokról, valamint az összes hazai bajnokságról található számos információ és interjú a főszereplőkkel.

A kézikönyvben fellelhető továbbá az összes Magyarországon bejegyzett egyesület és jégpálya legfontosabb adatainak jegyzéke.

A 120 oldalas kötetet szenzációs fényképek sora teszi még látványosabbá.

A könyv november 7-én, pénteken válik elérhetővé a Négy Nemzet Torna helyszínén, a Jégpalotában. A könyvet az Ulpius-ház standján lehet megvásárolni a hosszú hétvége alatt kedvezményes, 1500 forintos áron.

Ugyanitt, az Ulpius-ház standjánál lehet hozzájutni Szuper Levente önéletrajzi kötetéhez is, amit Levi a Négy Nemzet Torna harmadik napján, a magyar-olasz mérkőzés előtt, 16.45-től dedikál a Jégpalota alulájában!