Hokiklub Budapest győzelem a Bolzano ellen

2018.02.05. 12:58 |
A Hokiklub Budapest női csapata a mai napon a tavalyi EWHL bajnok, Bolzano ellen lépett jégre a Tüskecsarnokban. Ez a mérkőzés volt az utolsó hazai EWHL alapszakasz mérkőzésük a lányoknak, amelyen a Hokiklub Budapest csapata elsöprő győzelmet aratott!

A hazaiak a negyedik percben megszerezték a vezetést,Stacey Scott góljához Tóth Enikő és Dabasi Réka adták a gólpasszokat. A második találatot Grkovic Jelena szerezte, Averi Nooren átadásából. Az első harmad 2-0-s hazai vezetéssel ért véget.

A második harmadban oda-vissza játékot láthattunk, mindkét csapat sokat lőtt kapura, és szigorú védekezést mutatott. A Hokiklubnak sikerült áttörni a védelmet, Huszák Alexandra szerezte a harmadik gólt, Tóth Enikő asszisztjából. Így a harmad 3-0-s Hokiklub Budapest vezetéssel zárult.

Az utolsó felvonásban a hazaiaknál folytatódott a gólgyártás. Előbb Huszák Alexandra talált be a kapuba Dabasi Réka és Stacey Scott átadásából, majd Amie Varano növelte tovább a gólok számát, ehhez Dabasi Réka,illetve Averi Nooren adták a passzokat. Az utolsó Hokiklub Budapest találatot AveriNooren szerezte, amellyel kialakult mérkőzés végeredménye. StephanieNehring kapus pedig gól nélkül zárta a mérkőzést.

Hokiklub Budapest- EVBEaglesSüdtirol: 6-0