Összegyűltek a jövő évi TAO pályázatok

2014.05.06. 15:29 |
Beérkeztek a jövő évi pályázatok, ám néhány igény sorsa pontatlanságokon múlhat

A 2014-2015-ös TAO támogatási időszakra a Magyar Jégkorong Szövetséghez 48 pályázat érkezett be, mindösszesen 6.604.218.282,- Ft támogatási összegben.

A pályázatok elbírálása központilag meghatározott szigorú szabályozások mentén történik, amely előírások nem könnyítik meg a pályázó egyesületek mindennapjait. A Magyar Jégkorong Szövetség isméteten felhívja a sportszervezetek figyelmét, hogy csak az előírások szerint meghatározott dokumentunokat áll módjában befogadni.
A beérkezett kérelmek közül sajnos az alábbi ügyszámon benyújtott adatlapok nem kerültek aláírásra, amelyek így a jogszabályi környezet alapján utólagosan kell aláírásra kerüljenek, külön kérelem alapján. A kérelem benyújtási határideje: 2014. május 8.
(Ket. 66§. (1) Aki az eljárás során valamely határnapot, határidőt önhibáján kívül elmulasztott, igazolási kérelmet terjeszthet elő. (5) A határidő elmulasztása esetén az igazolási kérelemmel egyidejűleg pótolni kell az elmulasztott cselekményt is, amennyiben ennek feltételei fennállnak.)

• 3180/2014
• 2925/2014
• 2948/2014
• 2946/2014
• 3014/2014
• 3013/2014
• 3008/2014
• 2998/2014
• 2995/2014
• 2953/2014
• 2918/2014
• 2890/2014
• 2881/2014

A TAO Bizottság három időpontban vizsgálja a benyújtott kérelmeket:

• 2014. május 8. csütörtök
• 2014. május 15. csütörtök
• 2014. május 20. kedd

A 107/2011 Korm. rendelet alapján várhatóan a kérelmek beérkezésétől számított 30 napon belül (legkésőbb 2014. május 30. péntek) a támogatás igénybevételére jogosult szervezet 15 napos határidő tűzése mellett hiánypótlást fog kapni!

Az Elnökség az elfogadásra előterjesztett pályázatokról 2014. június 19-én dönt.