Gyertyagyújtás Rajz Attila emlékére

2014.11.17. 14:02 |

GYÁSZKÖZLEMÉNY

Gyertyagyújtás és gyászszünet Rajz Attila emlékére

Székesfehérvár Megye Jogú Városa, a Fehérvár AV19 egyesülete, az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, valamint a Magyar Jégkorong Szövetség mély megrendüléssel fogadta Rajz Attila kiváló jégkorongozó tragikus halálhírét, és osztozik a gyászoló család, csapattársak, barátok, jégkorongszurkolók fájdalmában.

A 38 éves, erdélyi születésű sportoló az Alba Volán színeiben nyolc bajnoki aranyérmet szerzett, negyvenkétszeres felnőtt válogatott volt és három világbajnokságon szerepelt. A profi sporttól való visszavonulása után edzőként dolgozott.
2014. november 16-án a dunaújvárosi jégkorongfesztiválon lépett újra jégre, de fáradtságra hivatkozva már a második találkozón sem öltött szerelést, csak a kispadról figyelte társait. Itt lett rosszul a 3. mérkőzés alatt, és életét sem a helyszínen lévő orvos, sem a segítségére siető mentők nem tudták megmenteni.

Rajz Attilát Székesfehérvár Megye Jogú Városa, a Fehérvár AV19 egyesülete, az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, valamint a Magyar Jégkorong Szövetség saját halottjának tekinti. A jégkorong MOL Liga hétfői és keddi mérkőzésein egyperces gyászszünettel, Székesfehérváron az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok előtt hétfőn 16.30-tól gyertyagyújtással emlékezünk a tragikus hirtelenséggel elhunyt sportolóra. Rajz Attila temetésére Székesfehérváron kerül majd sor.

2014. november 17.

Nyugodjék békében!

Dr. Cser-Palkovics András Ocskay Gábor Fekti István Kovács Zoltán
polgármester elnök igazgató főtitkár
Székesfehérvár Megye Jogú Város Fehérvár AV19 ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia Magyar Jégkorong Szövetség

Az eredeti közlemény letölthető INNEN.