Glen Williamson kihirdette az U18-as keretet

2013.01.28. 14:18 |
Megvan a bő keret az U18-as válogatott Négy Nemzet Tornájára.

Glen Williamson és az őt segítő szakmai stáb nyilvánosságra hozta az U18-as válogatott keretét. Az ifisek február 4-én, hétfőn kezdik az edzőtábort, majd egy hazai rendezésű Négy Nemzet Tornán vesznek részt. Ha bővebben olvasnának róla, hogyan készül a válogatott a tornára, illetve  milyen alapokon működik a korosztály válogatottja, kattintsanak ide. A keret várhatóan kedden illetve szerdán is szűkül majd.

A bő keret:

Kapusok: Arany Gergely (MAC), Kornakker Dániel (SAPA), Daoda Olivér (SWE), Berényi Balázs (SAPA)

Hátvédek: Kiss András (Freiburg), Garát Zsombor (MAC), Herner Olivér (MAC), Herszényi András (MAC), Inglis Ákos (MAC), Jászai Dávid (MAC), Lakatos Levente (MAC), Nagy Patrik (MAC), Stispicz Bence (MAC), Üveges Gábor (Miskolc), Kovács Attila (Notre Dame), Burai Péte(Petersborough),Kocsis Ferenc (SAPA), Pados László (SAPA), Pál Zalán (SAPA), Szakácsi Ákos (SAPA), Szaller Márk (SAPA), Vokla Roland (SAPA).

Csatárok: Kiss Zsombor (Bern), Mocsári Attila (DHK), Odnoga Mátyás (DHK), Felföldy Philipp (Düsseldorf), Keresztury Erik (Düsseldorf), Erőss Zoltán (Kiekko Vantaa), Bödök Bence (MAC), Majoross Kristóf (MAC), Németh Árpád (MAC), Schmál Kristóf (MAC), Terbócs István (MAC), Tóth Richárd (MAC), Godó Dániel (Miskolc), Szeszák Martin (Miskolc), Erdély Csanád (SAPA), Hamvai Szilárd (SAPA), Láday Tamás (SAPA), Reisz Áron (SAPA), Szabó Dániel (SAPA), Szabó Pál Krisztián (SAPA), Vincze Péter (SAPA), Köllő Roland (UTE/VASAS), Pápa Márton (UTE/VASAS), Varga Balázs (UTE/VASAS)

A Négy Nemzet Torna programja:

február 7., csütörtök: 19.00 Magyarország - Olaszország, helyszín: Jégpalota

február 8., péntek: 19.00 Franciaország - Magyarország, helyszín: Jégpalota