FTC: nagyon kellenek a pontok

2013.12.06. 06:19 |
A Ferencváros a Brassót fogadja pénteken, hétfőn pedig Érsekújvárra látogat.

Az utolsó rájátszást érő helyezésen tanyázó Ferencváros a Brassót fogadja pénteken, hétfőn pedig Érsekújvárra látogat. Természetesen most is égető szükség van a pontokra.

ftcA Ferencváros jó formában van: négy meccses győzelmi sorozatát pont legutóbb szakította meg a Csíkszereda, de Brassóban például nyerni tudott múlt héten.

A Brassó szörnyű gödörben van, ráadásul ha versenyben akar maradni a rájátszásért, hamar túl kell lendülnie ezen. A Fradi ellen azonban nem lesz egyszerű dolga Mikuláskor.

Dobos Tamás a jkb.hu-nak elmondta, hogy fegyelmezett játékkal tartaná otthon a három pontot.

"A Brassót legutóbb hazai pályán és Erdélyben is sikerült legyőznünk. De ez nem jogosít fel senkit arra, hogy könnyelműen és nagyvonalúan vegye fel a harcot Greg Lindqvist csapatával szemben. Saluga, Bonar vagy Wehrs egymaga képes egy mérkőzést megnyerni. Fegyelmezett játékkal és a taktikai utasítások maradéktalan betartásával, úgy gondolom, itthon tartható a három pont."

A hétfői ellenfél a HC Nové Zámky lesz, amely jelenleg 5 ponttal a Fradi előtt, a tabella legelején foglal helyet. Ellenük is sikerült már nyerni, most is ezzel a céllal utazik el a Ferencváros.

Eriksson kivételével (neki valószínűleg az egész szezonjának vége) nincsenek sérültek a zöld-fehér alakulatban, ami bizakodásra adhat okot.

A Ferencváros ESMTK meccsei a hosszú hétvégén:

2013.12.06 péntek 19:00 Ferencváros Bp ESMTK - ASC Corona Brassó
2013.12.09 hétfő 18:00 HC Nové Zámky - Ferencváros Bp ESMTK