Fölényesen nyert a Brassó

2020.01.04. 22:05 |
11 gólig jutott a Corona a Fehérvár ellen az Erste Ligában.

Corona Brasov-Fehérvári Titánok 11-3 (3-0, 4-1, 4-2)

A továbbra is tartalékos Titánok ellen a Brassó az 5. percben megszerezte a vezetést Tranca révén, majd Franko és Fowlie is eredményes volt. A második harmadban bő hét perc alatt még három gólt lőtt a Corona. A fehérvári szépítés a 29. percben érkezett Campbell révén fórból, de a játékrész révén Zsók növelte az előnyt.

Az utolsó harmadra Szelest Gyenes váltotta a vendég kapuban. Ekkor sem álltak le a csapatok, a két fehérvári gól négy hazai érkezett. Fowlie mesterhármasig jutott, de Franko sem szomorkodhat az 1+3-mal.

Nyilatkozat

Ondrej Rusnak, másodedző, Brassó: „Nagyszerűen alakult a meccs a számunkra, az első felében úgy játszottunk, ahogy terveztük. Jól bántunk a koronggal, szép gólokat szereztünk, szerintem a szurkolók is értékelték ezt. Jó évkezdet ez, reméljük a szezon végéig hasonlóan tudjuk folytatni.”

Kiss Dávid, vezetőedző, Fehérvári Titánok: „Nehéz okosat mondani egy ilyen meccs után. Megpróbáltunk küzdeni és nem feladni. Ez az eredménye annak, ha egy teljes sorunk nem tud hetekig edzeni. Vannak beteg, lázas játékosaink, akik enni, aludni sem tudnak. Nem volt energiánk. Pár nap múlva, amikor mindenki egészséges lesz, más eredményt érünk el.”