Fej fej mellett - Nové Zámky

2014.01.02. 17:16 |

Pénteken a Csíkszeredát fogadja, vasárnap Duaújvárosba látogat, hétfőn pedig a Brassót várja otthonában az Érsekújvár. A tabellán fej fej mellett halad a Dunaújvárossal, nyernie kell a címvédővel szemben, ha vissza szeretné venni vezető pozícióját.

nz

Lubina mester a következőképpen néz a hosszúhétvége elé:

2014.01.03. - „A MOL liga fojtatja a bajnokságot. Az Új év első hazai meccsét már Január 3-án este 18,00 órakor kezdettel Csíkszereda csapat ellen vívjuk. Szilveszter napján érkeztünk haza Erdélyből és az újév harmadik napján ismét összeméri ereit a két csapat. Csíkszeredán egy nagyon nehéz meccsünk volt a srácok betartották a taktikai megbeszélt dolgokat, és egy kiváló kapusteljesítést is kellet nehéz az eredményhez. A Szeredai csapat nagyon jó játékosokkal diszponál, azért egy nehéz mérkőzést várok. Remélem, hogy sérült játékosok is már lassan felépülnek, és hozzá tudnak ók is segíteni egy jó eredményhez."

2014.01.05. – „Vasárnap Újvárosba látogatunk. Egy igazi MOL Liga rangadót várok. Igaz, hogy az utolsó összecsapások Érsekújvárban nem tudtuk megmutatni az erőségeinket, mivel a kulcsdöntő játékosaink nem voltak sérülés után a legjobb formában. A DAB Docler csapat nagyon kiegyenlített sorokkal rendelkezik, amit az utolsó eredményei is igazoltak.”

2014.01.06. – „Hétfőn este 18.30-kor a Digi Sport élőben közvetít Érsekújvárból, ahol a hazai HC MIKRON csapata fogadja a Brassói Farkasokat. Ugyan 2013.12.29-én kikaptunk Brassóban, de csak a sportszerencse segítet a hazaiaknak. Azért most otthoni pályán mindent bele kell tennünk, hogy visszaszerzünk méltóságunkat, és ezzel otthon tartjuk a pontokat.”

A HC Nové Zámky meccsei a hosszú hétvégén:

2014.01.03. péntek 18:00 HC Nové Zámky - HSC Csíkszereda
2014.01.05. vasárnap 18:00 Dab.Docler - HC Nové Zámky