Elnökségi ülést tartottak a szövetségben

2013.06.13. 13:45 |
Az elnökség számos témában hozott határozatot.

Az elnökség jóváhagyta Szénási Alíz közgazdász felkérését az MJSZ ügyvezető igazgatójának.

Elfogadták Rich Chernomaz megbízását a felnőtt és U20-as válogatottak szövetségi kapitányi posztjára. Az edzővel 3 éves időtartamban szerződik a szövetség.

Az elnökség meghallgatta a budapesti Divízió 1-es világbajnokság szervezői beszámolóját, illetve a MOL Liga 2013/2014-es szezonjának terveiről szóló beszámolót.

Az elnökség elfogadta, hogy a 2013/2014-es szezon hazai rendezésű U20-as, Divízió II/A. csoportos világbajnokságát Miskolcon, az U18-as, Divízió I/B csoportos világbajnokságot pedig Székesfehérváron rendezzék. A junior vb 2013. december 15-21. között, az ifjúsági vb pedig 2014. április 13-19. között kerül megrendezésre.

Az elnökség jóváhagyta a 2013/2014. évi Versenykiírást és Versenyszabályzatot az U16-os korosztályig.

Az elnökség jóváhagyta kisebb módosításokkal az egyesületi TAO pályázatokat 4.433.000.000.-Ft összeggel.

Az elnökség elfogadta, hogy az UTE U18-as korosztálya induljon a szlovák U18-as bajnokságban, U20-as korosztályban pedig az osztrák EBYSL-ben. A Vasas és a Debreceni HK junior korosztályban indulhat a szlovák bajnokságban. Ezek a csapatok indulnak a magyar korosztályos bajnokságokban is. Az elnökség támogatja a Sapa Fehérvár AV19 indulását az EBEL-ben.

Az elnökség elfogadta az ISK-HSC Csíkszereda (U12, U14, U16 és U18), a HK Spartak Subotica/Szabadka (Vegyes utánpótlás bajnokság), a HK NS Stars/Újvidék (Vegyes utánpótlás bajnokság) részvételét a magyar bajnokságban.

Fotó: Mudra László (MJSZ)