Elindult az OB III-as bajnokság!

2013.10.18. 08:23 |
Két meccset már lejátszottak az OB III csapatai.

Két meccset már lejátszottak az OB III csapatai, legközelebb szombaton lesznek meccsek. Az OB IV körülbelül egy hónap múlva indul.

Az OB III bajnokság szerdán indult el egy MAC-MHC-Ferencváros-Jégveled mérkőzéssel. Csütörtökön pedig a SBE Jégsólymok fogadták a Jászberényi SE –t. A bajnokság mérkőzéseinek időpontjai nincsenek előre meghatározva, hiszen a tavalyi amatőr bajnokságok csapataiban olyan játékosok játszanak, akik munka mellett sportolnak.

A meccsek időpontjaiban a csapatok egyeznek meg, aki szívesen kilátogatna egyszer, az sűrűn figyelje az icehockey.hu/oldalak/felnott_bajnoksagok/ob_iii oldalt, hiszen ott kerülnek publikálásra a pontos kezdési idők, pár nappal a mérkőzések előtt.

Az OB III-ban összesen nyolc csapat indul, a Ferencváros-Jégveled, a MAC-MHC, a SBE Jégsólymok, a Jászberényi SE, az UTE Amatőr, a Hargitai Farkasok I., az ESMTK-Pingvinek és a Fehérvári Jegesmedvék.

Az első két OB III-as mérkőzés eredménye:
MAC-MHC - Ferencváros-Jégveled 27-3 (10-0, 8-2, 9-1)
SBE Jégsólymok - Jászberényi SE 7-4 (2-2, 3-1, 2-1)

A következő két OB III-as mérkőzés időpontja:
2013.10.19, szombat, 20.50 UTE Amatőr- Hargitai Farkasok I. (Újpesti Jégcsarnok)
2013.10.19, szombat, 22.00 ESMTK-Pingvinek-Fehérvári Jegesmedvék (Pesterzsébeti Jégcsarnok)

Az OB IV körülbelül egy hónap múlva indul, ott az alapszakasz mérkőzéseit két csoportra osztva játsszák a csapatok:
- Kazincbarcikai Ördögök, DJK (Debrecen), Szabolcsi JE, Viadukt, KMH Budapest
- Legio Sopianae (Pécs), Kiskőrösi HC, Hargitai Farkasok II., Szigeti Bikák, ESMTK-Druck-Ker

Fotó: https://www.facebook.com/JaszberenyHc