Edzőtábort rendez a HC Nové Zámky

2013.07.11. 10:32 |
Magyarországról is várják a jelentkezőket a táborba.

A nyári táborozási lehetőségek közé egy érsekújvári hétvége is csatlakozott. A Ladislav Lubina nevével fémjelzett két napra augusztus 10. és 11.-e között kerül sor az Érsekújvári Jégcsarnokban.

Tóth Mihály, a tábor szervezője hagyományt indítana. „Régen már voltak ilyen kezdeményezések, és már egy ideje gondolkozunk azon, újraélesszük a hagyományt. Felújítjuk a jégcsarnokunkat, és szeretnénk egy olyan programot indítani, ami Csehországban már például jól működik. Minden környező országból várjuk a jégkorongozókat. Szerencsére nem olyan nagyok a távolságok, így működőképes lehet a gondolat.”

Három kategóriában lehet jelentkezni: 8 éves korig az elsőbe, 8-12 éves korig a másodikba, 12 éves kor felett pedig a harmadikba. „Úgy számolunk – mondta Tóth Mihály-, hogy 60-tól egészen 120 gyermek táboroztatására van lehetőségünk.”

A hétvége ára 120€, amiben a szállás még nincs benne. Ezt a tábor szervezői tudják biztosítani gyerekeknek 12€-ért, felnőtteknek pedig 15€ –ért. (Az ár reggelivel együtt értendő)

További információk és jelentkezés: Tóth Mihálynál lehet (általános menedzser, HC Nové Zámky), az alábbi elérhetőségek egyikén: Tel.: +421 907 913 233, e-mail: toth.michal61@gmail.com.

Fotó: hcnovezamky.sk