Edzői licensz hosszabbító vizsga

2014.08.06. 17:02 |

Azoknak az edzőknek, akiknek edzői igazolványuk érvényessége 2014. december 31-ig le fog járni, licensz hosszabbító vizsgát tartunk.

A licensz hosszabbító vizsga időpontja: 2014. szeptember 1-4.

A vizsgák helyszínei: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok (8000 Székesfehérvár, Raktár utca 1.)

A vizsgára jelentkezni a horvathneg@icehockey.hu e-mail címen lehet, 2014. augusztus 20-ig.

Választható időpontok:
2014. szeptember 1., hétfő Budapest 9.00-12.00, 13.00-17.00 (válogatott stábtagok és Magyarországon edzőként dolgozó külföldiek számára)
2014. szeptember 2., kedd Budapest 9.00-12.00, 13.00-17.00
2014. szeptember 3., szerda Székesfehérvár 9.00-12.00, 13.00-17.00
2014. szeptember 4., csütörtök Budapest 9.00 – 13.00

A határidő után a jelentkezések alapján elkészítjük a beosztást, melyről mindenkit e-mailben értesítünk. Aki elmulasztja leadni jelentkezését a határidőig, annak nem áll módunkban meghosszabbítani az engedélyét. Jelentkezéskor jelezni kell, hogy melyik egyesületnél és milyen korosztályokkal foglalkozik az edző.

A vizsgára az alábbi dokumentumokat kötelező bemutatni:
- éves edzéstervet adott korosztályra vonatkozóan,
- napi edzésprogram részletesen kidolgozott gyakorlati anyagát.
Mindkét anyagot írásban kérjük.

A szóbeli vizsga Darryl Easson mentoredző és Fekti István az Edző Bizottság elnöke előtt fog zajlani, időtartama kb. 15-20 perc.
Vizsgadíj: 5000 Ft + ÁFA (tartalmazza az igazolvány díját is).
Előzetesen jelentkezett, de a vizsgán meg nem jelent edzők vizsgája sikertelennek minősül, valamint 10.000 Ft + áfa eljárási díj kerül kiszabásra.
Sikertelen vizsga esetén a pótvizsga + 5000 Ft+ áfa. Második sikertelen vizsga után az Edző Bizottság jogkörébe tartozik további lehetőség meghatározása.

Fotó: Mudra László