EBEL: Eddig hibátlan a középszakasz!

2014.01.22. 18:53 |
Két meccsből eddig kettőt nyert a Fehérvár a középszakaszban.

Két alapszakasz meccsen van túl a Volán, pénteken a Graz, vasárnap a Dornbirn ellen is győzött, eddig tehát hibátlan teljesítményt nyújt az EBEL középszakaszban.

Az EBEL középszakaszban a tízből már két meccsen túl van a Fehérvár, és eddig meggyőző, amit a csapat mutat: a Graz és a Dornbirn ellen is győzni tudott a Volán!

A Sapa Fehérváron kívül nincs még egy együttes, amely minden eddigi mérkőzését csont nélkül nyerte a középszakaszban. A Fehérváron kívül a Vienna Capitals volt az egyetlen, amely megnyerte második meccsét is, ők büntetőkkel nyertek Znojmóban és vezetik a felső házat.

Frank Banhem, a Sapa Fehérvár AV19 szélsője a legutóbbi, Dornbirn elleni győzelem után a csapat hivatalos honlapjának nyilatkozott.

„Nagy bizonyossággal mondhatom, hogy a szezon egyik, ha nem a legkeményebb mérkőzésén vagyunk túl. Céljaink elérése érdekében minden egyes pont létfontosságú számunkra, ezért különösen örülök, hogy sikerült győzelemmel zárnunk mindkét eddigi középszakasz-mérkőzésünket. Ezt az utat kell követnünk a továbbiakban is.”

A pénteki játéknap gólösszefoglalóját ezen a linken, a vasárnapi meccsek találatait pedig itt lehet megnézni.

A hosszú hétvégén ismét két meccsen izgulhatunk a fehérvári fiúkért. Ismét idegenben kezd az alakulat pénteken, ezúttal a Klagenfurt otthonában. Majd jön egy hazai mérkőzés, az Innsbruck látogat el az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba.

2014. január 24. (péntek) 19.15 EC-KAC – Sapa Fehérvár AV19

2014. január 26. (vasárnap) 17.30 Sapa Fehérvár AV19 – HC TWK Innsbruck

Fotó: Soós Attila (albavolanhockey.hu)