Csapatvezető és felszerelés menedzser képzés

2016.02.16. 13:02 |

A Magyar Jégkorong Szövetség általános csapatvezetői és felszerelés-menedzseri képzést indít. A képzés alatt a jelentkezők részére elméleti, illetve gyakorlati órákat tartunk a Nemzetközi Szövetség (IIHF) útmutatásai alapján, valamint betekintést nyerhetnek a válogatott programok alatt zajló szakmai munkába.

A képzés elvégzése minimum feltétel a 2016/2017. évi TAO pályázatok során a csapatvezetői / felszerelés-menedzseri pozíciók betöltésére pályázóknak.

A képzés időpontja:

Március 6. Vasárnap – Elmélet (kb. 10.00-18.00)

Március 7. Hétfő vagy Március 8. Kedd – Gyakorlat (kb. 07.00-18.00)

Képzés helye: Tüskecsarnok, Budapest, 1117 Hevesi György út

A jelentkezés feltételei:

Betöltött 18. életév

Részvételi díj befizetése – 15.000 Ft + Áfa (Esetleges szállás ügyében tudunk segíteni. )

Jelentkezési határidő: 2016. február 26. – e-mailben: bea@icehockey.hu

A részvételhez szükséges továbbá egy előzetes feladat megoldása, valamint a mellékelt adatlap kitöltése.

Csapatvezetők részére

Ön az U18 válogatottal egynapos programra Bécsbe utazik felkészülési mérkőzésre (Indulás Budapestről, meccskezdés 18.00). Kérjük, tervezze meg a mérkőzés napi programot és költségvetést, továbbá részletezze, hogy milyen esetleges problémák merülhetnek fel.

Felszerelés-menedzserek részére

Ön az U18 válogatottal egynapos programra Bécsbe utazik felkészülési mérkőzésre (Indulás Budapestről, meccskezdés 18.00). Kérjük, írja meg a mérkőzésre összekészítendő felszerelések listáját, valamint közvetlenül a mérkőzés előtti teendőit, továbbá részletezze, hogy milyen esetleges problémák merülhetnek fel.

A megoldásokat a regisztrációval együtt e-mail-ben kérjük elküldeni a 2016. február 26-ig!

A kitöltendő adatlap innen letölthető.