Brassó: Ismét erdélyi rangadót játszanak!

2014.01.09. 23:35 |
A Csíkszereda ellen pénteken, a Ferencváros ellen hétfőn játszik az ASC.

Két mérkőzésen lép jégre a Brassó a hosszú hétvégén, mindkettőre hazai pályán kerül sor. Pénteken teltházat vár a csapat a Csíkszereda elleni rangadón, hétfőn pedig a Ferencvárost fogadja.

bra

Pénteken a Brassó-Csíkszereda rangadót a DIGI Sport is közvetíti, ami nem véletlen. Mindig izgalmas, színvonalas meccset játszik egymással a két erdélyi klub, nem lesz ez másként most sem.

Eddig az egymás elleni meccseket nézve jobban áll a Brassó. Az első három összecsapást a brassóiak nyerték, majd jött két nyert meccs a Csíkszeredának egymás után. Ekkor érkezett meg a Brassó új edzője, Kari Rauhanen, aki legelső meccsén a Csíkszereda ellen vezette győzelemre új csapatát.

Vasárnap pihennek a fiúk, hétfőn pedig újult erővel fogadják a Ferencvárost. A zöld-fehéreknek mindenképpen nyerniük kell, ha bele akarnak szólni a rájátszásért folyó küzdelembe, úgyhogy a hazaiaknak kemény dolga lesz. A mérkőzést ugyancsak közvetíti televíziós partnerünk, a DIGI Sport.

A Brassó egyébként jól jött ki a Versenybíróság döntéséből, miszerint az Érsekújvár két meccsét is elvette (a két mérkőzésen a szabályban előírt két kapus helyett csak egyet neveztek). Január 6-án pont a Brassó ellen játszott a HC Nové Zámky, ami akkor büntetőkkel a felvidékiek javára dőlt el. Ez a meccs utólag 5-0-ás erdélyi sikernek van elkönyvelve, így két ponttal gazdagítva az ASC-t.

Az ASC Corona Brassó meccsei a hosszú hétvégén:

2014.01.10. péntek 19:30 ASC Corona Brassó - HSC Csíkszereda DIGI Sport
2014.01.13. hétfő 19:30 ASC Corona Brassó - Ferencváros Bp ESMTK