Brassó: közelebb a playoff

2014.02.20. 21:17 |
A Brassó győzött a DAB ellen

A Brassó a rájátszásért küzd a MOL Liga utolsó fordulóiban, a DAB ellen már sikerült nyerni, még két mérkőzés van hátra.

bra
A DAB ellen csütörtökön sikerült nyernie a brassóiaknak: Molnár Zsolt megszerezte a vezetést,de előbb a huszonnyolcadik percben Pavuk egyenlített, hét perccel később pedig Lindgren vette át a vezetést a Dab.Docler csapatának. Az utolsó harmadban fordított a brassói csapat: a negyvenhatodik percben Gliga, az ötvenharmadikban pedig Wehrs lőtt gólt.

Stephan Lundh (vezetőedző, DAB) - „Körülbelül tíz percet játszottunk úgy, ahogy kellett volna - persze továbbra is igaz, hogy mi már alapszakasz elsőként játsszuk ezeket a meccset, míg az ellenfelünknek egyszerűen kötelező volt a győzelem. Ez persze nem magyarázat arra a játékra, amit ma mutattunk, hiszen jövő szerdán már kezdődik a rájátszás, ott pedig ennél sokkal de sokkal több kell majd - és ez sajnos nem gombnyomásra működik! Elöl elképzelések nélkül, hátul bizonytalanul játszottunk, ezt pedig kihasználták a sárga-feketék. Több energia és több tűz kell a folytatásra!”

Kari Rauhanen (vezetőedző, Brassó) – „Taktikus játékkal arattunk győzelmet a DAB felett idegenben. Nyilvánvaló, hogy kötelező volt számunkra a három pont. Ugyanilyen fegyelmezett és koncentrált játékot várok a holnapi, Miskolc elleni meccsen is!”

A Csíkszereda előtt így három pont előnnyel várja az utolsó két meccset a Brassó. Amennyiben mindkétszer nyer a csapat, biztosan bejut a rájátszásba. Ha egyszer botlanak a fiúk, akkor a Csíkszereda még odaérhet a negyedik helyre.

A Corona pénteken a Miskolc, vasárnap pedig az Érsekújvár ellen fejezi be az alapszakaszt.

Az ASC Corona Brassó meccsei a hosszú hétvégén

2014.02.21. péntek 18:30 Miskolci Jegesmedvék - ASC Corona Brassó