Biztonságtechnikai szakmai fórum

2013.09.20. 10:14 |
Emeljük a színvonalat, szolgáltassunk biztonságot!

A Magyar Jégkorong Szövetség a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével karöltve harmadik alkalommal rendezi meg biztonságtechnikai konferenciáját. A szövetségek egyértelmű célja, hogy a jogszabályok megfelelő alkalmazásának elősegítése mellett az év közben felhalmozott tapasztalatok is közösen kerüljenek kiértékelésre.
Az elmúlt év tapasztalatai, fegyelmi büntetései ráirányították a figyelmet arra, hogy a felelősséggel, az adatvédelemmel, a sportrendezvények biztosításával, illetve a sportlétesítmények igénybevételével kapcsolatos katasztrófavédelmi kérdések további feldolgozásra szorulnak. A szervezők ezért nagy hangsúlyt kívánnak fektetni ezen területek színvonalas feldolgozására.

A rendezvény fővédnöke dr. Bartha Csaba, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgató-helyettese.

A tervezett program a következő:

Emeljük a színvonalat, szolgáltassunk biztonságot!
Biztonságtechnikai szakmai fórum az MJSZ és az MKOSZ szervezésében
2013. október 3. Magyar Sport Háza, földszinti előadó

09:00 – 09:30 REGISZTRÁCIÓ
09:30 – 09:40 Biztonságtechnikai továbbképzések fontossága a magyar sportban (dr. Bartha Csaba, MOB)
09:45 – 10:25 A vészhelyzeti kommunikáció a sport világában (Bérczi Tímea / Gyenge Koppány
Tűzhal Kft. és a Megbízható Tűzvédelem Kft.)
10:30 - 10:50 KÁVÉSZÜNET
10:50 - 11:05 A sportrendészeti adatkezelés – bejelentés (dr. Osztopáni Krisztián, Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Hivatal)
11:10- 11:45 Felelősség a sportrendészetben - az arányosság, szakmaiság és jogszerűség (dr. Gyimesi Kende, Újpest FC biztonsági igazgatója)
11:50 - 13:00 EBÉDSZÜNET
13:10 - 13:40 A kosárlabda sportág sportrendészeti tapasztalata (Bubán László / Marton Zoltán
MKOSZ Biztonsági Bizottsága)
13:45 - 14:00 A jégkorong sportág sportrendészeti tapasztalatai (Juhász Péter, MJSZ)
14:00 - 14:30 Rendőrségi prioritások - minősítés, biztosítás, visszacsatolás (Görbe Attila r. alezredes, Minősítő Bizottság elnöke)
14:40 - 14:50 Főtitkári üzenetek (Bodnár Péter, Kovács Zoltán, MKOSZ főtitkára MJSZ főtitkára)
14:50 - 15:00 Konferencia zárása

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a hokibiztonsag[kukac]gmail[pont]com és az mkoszbb[kukac]hunbasket[pont]hu email címen lehet.