A Ferencvárost fogadja az Érsekújvár

2013.10.17. 21:53 |
Októberi utolsó hazai meccsére készül a HC Nové Zámky.

A hosszú hétvégére egy hazai meccs jut a HC Mikron Nové Zámky számára, a Ferencvárost fogadja pénteken. A csapatban sokan lesérültek, ettől függetlenül az elvárás a győzelem.

Egyetlen meccs vár a hosszú hétvégén az Érsekújvárra, októberi utolsó hazai meccsén fogadja a Ferencvárost. A vendégek mostanában sokszor bizonyították rátermettségüket, például amikor a címvédőt verték meg Dunaújvárosban, így nem lesz könnyű otthon tartani a három pontot. A hazaiaknak ráadásul több sérültet kell mellőzniük, például Marek Uramot is.

Ladislav Lubina, a HC Mikorn Nové Zámky vezetőedzője kicsit aggódik a sérültek miatt, de győzelmet vár. "A legútóbbi nehéz két mecses hétvége után újból hazai közönség előtt lépünk pályára. Nagyon szeretnénk otthon egy jó meccsel kirukkolni, és természetessen három pontot nyerni. Az út nem lesz hozzá zökkenőmentes. A ferencvárosi csapat mérkőzésről mérkőzésre mindig jobban hozza a formáját, amit már többször bebizonyított. Megemlíteném a DAB otthonában elért fantasztikus gyözelmüket a múlt héten.

Mi sajnos nem könnyű feladat előtt állunk, mivel problémáink vannak az összeállítással. Bízom benne, hogy ezen gyorsan túllépünk és visszalendülünk a formánkba. Lehet, hogy egy pár juniort is kell majd használni a meccsen. Mivel ez az utolsó hazai összecsapásunk ebben a hónapban, remélem hogy szép számban kilátogatnak az újváriak és a környékbéliek, és hozzásegítenek minket egy jó erdményhez a fantasztikus szurkolásukkal."

A HC Mikron Nové Zámky meccse a hosszú hétvégén:

2013.10.18 péntek 18:00 HC Nové Zámky - Ferencváros Budapest ESMTK

Fotó: Mudra László (dabdocler.hu)